Evenimente

În căutarea demnității

La Facultatea de Sociologie și Asistenţă Socială, Universitatea din București, în al patrulea an consecutiv, prieteni muzicieni vin la unul din cursurile noastre să ne ajute sa înțelegem mai multe despre romi.

Săptămâna Culturii Japoneze

4 - 5 noiembrie 2017

Avem plăcerea de a vă anunța urmatorul eveniment din seria "Săptămânile Internaționale ale Universității din București" (SIUB).

Katherine Verdery - Doctor Honoris Causa

Facultatea de Sociologie și Asistență Socială vă invită Marți, 4 octombrie 2016, ora 11, la ceremonia de acordare a titlul onorific de Doctor Honoris Causa doamnei Katherine Verdery, personalitate de renume internațional în domeniul antropologiei.

Why legalize?

Reţeaua Română de Reducere a Riscurilor (RHRN) organizează conferinţa publică ce are ca temă principală creșterea vizibilității dezbaterii în privinţa politicilor pe droguri în România.

Sesiunea de Comunicari Stiintiifice a Studentilor

În perioada 23-24 mai 2013, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din cadrul Universitatii din Bucuresti, impreuna cu Asociatia Studentilor la Sociologie si Asistenta Sociala organizeaza Sesiunea de Comunicari Stiintiifice a Studentilor.

Domenii de studii

sociologie
resurse-umane
antropologie
asistenta-sociala