Afilieri internaționale

Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala este membra a celor mai importante asociatii ale scolilor de asistenta sociala de la nivel international si european: International Association of Schools of Social Work (http://www.iassw-aiets.org/) si European Association of Schools of Social Work (http://www.eassw.org).

Astfel, vocea celor care formeaza viitorii asistenti sociali din Romania, promovand excelenta in educatie si cercetare, poate fi auzita si de cele peste 400 de scoli de asistenta sociala din lume membre ale celor doua prestigioase organizatii.

Facultatea de sociologie și asistență socială este membră a două organizații internaționale de educație în asistență socială.

Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala este din 2018 membra in asociatia internationala RINGS- The International Association of Institutes of Advanced Gender Studies (RINGS - The International Research Association of Institutions of Advanced Gender Studies). Aceasta organizatie reuneste peste 40 de institutii si centre de cercetare de prestigiu din toata lumea cu scopul de a facilita colaborarea si contactele intre profesori, studenti si cercetatori interesati de domeniul interdisciplinar al Studiilor de Gen.

Domenii de studii

sociologie
resurse-umane
antropologie
asistenta-sociala