ASSAS-UB

A.S-S.AS este o asociație dedicată tuturor studenților de la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială. Cu scopul de a sprijini interesele comune ale studenților și a le promova drepturile asociația reprezintă și un ajutor în tot ce ține de activitatea din facultate dar și din viața de student.

Totodată este un mediu prielnic pentru dezvoltare, împarțită în patru departamente, respectiv Educațional (EDU), Cercetare și Statistică (C&S), Resurse Umane (HR) și Relații cu Publicul (PR), fiecare dintre ele fiind excelent pentru dezvoltarea abilităților de viitor sociologi.
Asociația face parte din Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) recunoscută ca membru cu drepturi depline al Forumului European al Studenților (ESU) din octombrie 2002, ca prima și unica federație studențească din România recunoscută la nivel European. Ca reprezenativitate ANOSR este susținută de numeroase organizații din societatea civilă, mass-media, de comunitatea academică și de importanți actori centrali precum Ministerul Educației Naționale.

Structura A.S-S.AS este:

  1. Adunare generală
  2. Birou de conducere format din
    • Președinte
    • Secretar general
    • Vicepreședinți pentru fiecare department: EDU, C&S, HR, PR
    • Cenzor

Vă așteptăm cu drag să vă alăturați Asociației Studenților de la Sociologie și Asistență Socială!
Vizitați-ne pe pagina de Facebook la www.facebook.com/assasub

 

ASSAS-UB

poza-1.jpg
poza-1.jpg
poza-2.jpg
poza-2.jpg
poza-3.jpg
poza-3.jpg
poza-4.JPG
poza-4.JPG
poza-5.jpg
poza-5.jpg
poza-6.jpg
poza-6.jpg
poza-7.JPG
poza-7.JPG

Domenii de studii

sociologie
resurse-umane
antropologie
asistenta-sociala