Prezentare module si optionale 2019-Departament Asistenta Sociala

In data de 9 Aprilie 2019, sala 201, ora 16, vor fi prezentate studentilor de la specializarea Asistenta Sociala, an II, modulele de studiu aferente anului III (Consiliere in AS, Probatiune si protectia victimelor si Grupuri de risc si servicii de suport).

Intervalul alocat pentru alegerea modului de studiu: 10-15 Aprilie 2019 (ora 12)

16 Aprilie 2019: afisarea repartizarii studentilor pe module de studiu (in functie de optiune si media anului 1). Toate cele 3 module de studiu vor avea repartizate un numar aproximativ egal de locuri (~60).

Intervalul alocat pentru alegerea optionalelor (3 optionale pentru S1 si 2 optionale pentru S2) este 17-22 Aprilie 2019 (ora 12). Studentii pot alege optionale atat din lista optionalelor propuse in afara planului de invatamant (vedeti lista pentru S1 si S2) cat si din lista cursurilor obligatorii de la anul III, de la celelalte module (de exemplu, daca studentul AA fost repartizat la modul GRSS, el poate alege ca discipline optionale inclusiv cursuri care sunt obligatorii la celelalte doua module, respectiv Consiliere si Probatiune).

In data de 23 Aprilie vor fi afisate rezultatele repartizarii in functie de cursurile optionale. 

optionale-s1.zip

optionale-s2.zip

Domenii de studii

sociologie
resurse-umane
antropologie
asistenta-sociala