Mariana Albert

marianaal2.png

Locul de muncă actual: Organizatia Umanitară Concordia
Domeniul: ONG / Social / Job Coaching
Postul: Consilier vocațional
Liceul absolvit: Liceul Teologic Romano-Catolic Sf. Iosif, București
Promoţia: 1997-2001


e-mail: albertmariana@yahoo.com

Am absolvit Liceul Romano-Catolic Sf. Iosif din Bucuresti profil matematică-informatică în anul 2001. Datorită faptului că mă implicam voluntar în activități caritabile în diverse ong-uri, prin grupul de prieteni, m-am orientat către asistența socială urmând Facultatea de Teologie Romano-Catolica și Asistență Socială din cadrul Universității București absolvind în anul 2005. In acel timp am crezut că această facultate te pregăteste în mai multe domenii studiind o gamă larga de materii ce mă dezvoltă atât din punct de vedere profesional cât și personal. Ulterior am activat ca asistent social în domeniul ONG aproximativ 10 ani colaborând cu diverse ong-uri, institutii publice locale, nationale și internaționale, lucrând direct cu beneficiari (persoane vulnerabile de diverse vârste și clase sociale) și specialiști în divese profesii. Astfel m-am implicat activ în dezvoltarea mai multor proiecte contribuind la scrierea, implementarea si mediatizarea acestora.
Ulterior am activat în cadrul unei societati ce oferea servicii juridice dezvoltându-mi abilitățile dobândite anterior și aplicându-le în domeniile marketing, administrativ, resurse umane și business.
De-a lungul timpului am continuat să ma dezvolt profesional obținând mai multe calificări în consiliere vocatională, inspector resurse umane, formator si formator de formatori; bineînteles vor urma si altele.
În prezent am ales să lucrez tot în ONG, sunt consilier vocational în cadrul proiectului Job Couching al Organizatiei Umanitare Concordia ce oferă servicii integrate pentru persoane adulte fără adăpost din București.

Domenii de studii

sociologie
resurse-umane
antropologie
asistenta-sociala