Lansarea carte “Patimile Asistentei Sociale din Romania”

Va invitam la lansarea cartii “Patimile Asistentei Sociale din Romania” (autor Florin Lazar) ce va avealoc pe data de 14 Decembrie 2015, la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, str. Schitu Magureanu nr. 9, et. 3, Amfiteatrul Henri H. Stahl (sala 201), cu incepere de la orele 12,30.

Cartea poate fi achizitionata in momentul lansarii, cu autograful autorului si cu o reducere de 20%, de la standul Tritonic ce va fi amplasat in incinta amfiteatrului. Invitati speciali: Marian Preda - Presedintele Senatului Universitatii din Bucuresti, Doru Buzducea - Decanul Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala si Presedintele Colegiului National al Asistentilor Sociali, Bogdan Hrib - Directorul editurii Tritonic si Cristian Rosu - Secretarul Executiv al Colegiului National al Asistentilor Sociali. Cu participarea extraordinara a autorului.

Sunt asteptati studenti, practicieni, precum si publicul larg interesat de problematica asistentei sociale. Multumim Grupului Editorial Tritonic pentru infiintarea Colectiei de Asistenta Sociala!

lansare-patimile.jpg

Domenii de studii

sociologie
resurse-umane
antropologie
asistenta-sociala