INTERNATIONAL CORRECTIONS AND PRISON ASSOCIATION 18TH ANNUAL CONFERENCE

Stimaţi studenţi,

Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, la invitaţia Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, este partener în organizarea unei sesiuni de prezentare de postere de către studenţi, în cadrul Conferinţei Internaţionale organizate în luna octombrie 2016, la Bucureşti, de către International Corrections and Prison Association (I.C.P.A.).
În anul 2016, Adunarea Generală Anuală şi cea de-a 18-a Conferinţă I.C.P.A. se vor desfăşura în perioada 23-28 octombrie, la Hotel Radisson Blu.

Acest eveniment presupune participarea a 450 de delegaţi, din 70 de ţări.

Tema de anul acesta este Correctional Leadership: Engaging Hearts and Minds.

O zi a Conferinţei este destinată unor activităţi/prezentări specifice ţării gazdă, ocazie cu care, având precedentul succes de la Conferinţa Internaţională I.C.P.A. 2015, de la Melbourne, Australia, organizatorii intenţionează să reediteze Student Poster Session, ce se adresează studenţilor Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Sociala, Universitatea din Bucureşti, pentru susţinerea unor prezentări însoţite de postere, pe tematici asociate cercetărilor în domeniu.

Este o oportunitate şi de vizibilitate internaţională pentru Facultatea noastră, precum şi de recunoaştere a pregătirii studenţilor înscrişi la programele noastre, de promovare a generaţiilor actuale de studenţi cu competenţe şi viziune de dezvoltare a unor proiecte de cercetare inovatoare pe teme corecţionale şi penitenciare.

Pentru detalii legate de aplicatie, va invitam sa consultati materialul anexat, mai aveţi o săptămână la dispoziţie până la închiderea perioadei pentru aplicaţii!

Domenii de studii

sociologie
resurse-umane
antropologie
asistenta-sociala