Discurs decan bal absolvenți 2016

Dragi studenți,

În primul rând trebuie să vă mulțumesc pentru invitația de a participa și la balul vostru de absolvire. În al doilea rând, cu toții trebuie să vă mulțumim pentru implicarea voastră în organizarea ceremoniei de absolvire. A fost extraordinar, sunt mândru de voi. Cu toții suntem mândri de voi!

Acolo, în acea zi în care mulți se asteptau să plouă, voi ați pornit motoarele facultătii, motoarele afective! Pentru că Universitățile nu trebuie detonate, cum cred unii! Ele trebuie umanizate! Cu toții am fost atunci ca o imensă sferă de emoții pozitive! Și n-a plouat, ba din contră a răsărit soarele și am avut parte și de curcubeu. Am demostrat că, împreună, se poate!

Pentru voi și pentru acea zi minunată, avem datoria să ducem curcubeul mai departe generațiilor viitoare! Avem datoria de a ține pornite motoarele emoționale ale facultăti! Studenții nostri au nevoie să prindă aripi și să zboare, iar emotiile pozitive sunt cel mai bun combustibil pentru zbor.

Nu vrea sa fiu impocrit, n-am venit aici la voi pe jos - cum s-ar spune n-am călcat pe firul ierbii - am venit în zbor, cu-un motor și vă doresc succes în viață tuturor!

20160610-191606.jpg

Domenii de studii

sociologie
resurse-umane
antropologie
asistenta-sociala