Confirmare loc licență buget/taxă - obligatorie

Confirmarea locului la licență (buget sau taxă) este obligatorie și se poate realiza online sau prin prezență fizică (cu respectarea regulilor de distanțare socială) la ghișeele secretariatului facultății din str. Schitu Măgureanu nr. 9. Perioada de confirmare a locului, indiferent de modalitatea aleasă, este 22- 26 iulie 2021.


Pentru cei care optează pentru confirmare cu prezență fizică, secretariatul funcționează de luni până vineri între orele 9,00 - 14,00 iar sâmbăta și duminica între orele 9,00 - 12,00. Pentru constituirea dosarelor de student veți depune la secretariat, într- un dosar plic, diploma de bacalaureat în original (pentru cei admiși pe locurile de la buget) sau copie (în cazul celor admiși pe locurile cu taxă), împreună cu toate documentele încărcate pe platforma de admitere, 2 fotografii ¾ și fișa de înscriere generată de platforma de înscrieri. Candidații care au ocupat un loc la taxă vor putea certifica la facultate diploma de bacalaureat, numai insoțită de originalul diplomei. Candidaţii admişi pe locurile cu taxă (taxa anuală este de 3.500 lei) vor prezenta doamnei secretare și copia chitanței prin care se face dovada de plată a sumei de minimum 500 lei reprezentând o parte din taxa de şcolarizare aferentă semestrului I de studiu - în contul RO47RNCB0076010452620044 deschis la sucursala BCR sector 5 București (urmând ca diferenţa de 1.250 lei să fie achitată pâna la sfârşitul lunii octombrie 2021).


Candidaţii care aleg varianta de confirmare online vor descărca, completa, semna și trimite formularul corespunzător locului ocupat (Formular confirmare licență buget/ Formular confirmare licentă taxă/ Formular confirmare ID) la secretariat, in funcție de programul de studii ales, la următoarele adrese de email:
Antropologie: cristina.mares@sas.unibuc.ro (secretar Cristina Mareș); Sociologie în limba engleză: cristina.mares@sas.unibuc.ro (secretar Cristina Mareș);
Resurse umane: carmen.culea@sas.unibuc.ro (secretar Carmen Culea); Sociologie: maria.bara@sas.unibuc.ro (secretar Maria Bâră);
Asistență socială IF si ID: claudia.dumitru@sas.unibuc.ro (secretar Claudia Dumitru) sau stefania.podaru@sas.unibuc.ro (secretar Ștefania Podaru).
În această situație, a confirmării online, constituirea dosarului de student se va realiza în cursul lunii septembrie (data va fi anunțată ulterior). Candidaţii admişi pe locurile cu taxă (taxa anuală este de 3.500 lei) vor trimite doamnei secretare și copia chitanței prin care se face dovada de plată a sumei de minimum 500 lei reprezentând o parte din taxa de şcolarizare aferentă semestrului I de studiu - în contul RO47RNCB0076010452620044 deschis la sucursala BCR sector 5 București (urmând ca diferenţa de 1.250 lei să fie achitată pâna la sfârşitul lunii octombrie 2021).


Pentru a preveni erori de comunicare vă vom confirma primirea mesajului dvs. în max. 48h după prelucrarea email-ului dvs.
Succes!

 

Domenii de studii

sociologie
resurse-umane
antropologie
asistenta-sociala