Conferinţa cu tema „Empowerment individual şi colectiv - concept şi practici în munca socială”

afis-conferinta-1.jpg

Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială din cadrul Universităţii din Bucureşti - SAS-UB împreuna cu Centrul de Resurse şi Informare pentru Profesiuni Sociale - CRIPS şi cu Colegiul National al Asistenţilor Sociali din România – CNASR au plăcerea de a vă invita la conferinţa cu tema „Empowerment individual şi colectiv - concept şi practici în munca socială”.

Acest eveniment are loc cu ocazia vizitei în Romania a expertului Yann Le Bossé, profesor la Departamentul Fundamente şi Practici în Educație al Universităţii Laval din Quebec, Canada. Sosirea domnului profesor Yann le Bossé în Romania va fi un prilej de cunoaştere a metodei de empowerment individual şi colectiv aplicată în domeniul social. Suntem onoraţi de disponibilitatea domnului Yann le Bosse şi sperăm ca un număr cât mai mare de profesionişti şi formatori să beneficieze de această experienţă.

Conferinţa va avea loc în data de 20 iunie 2017, între orele 9.30-16.30 - în amfiteatrul SAS-UB din strada Panduri, nr 90, sector 5 Bucureşti. Atât intervenţia domnului profesor, cât şi activităţile de suport din partea echipelor CRIPS, SAS şi CNASR se realizează pe bază de voluntariat. Deoarece nu se percepe taxă de înscriere, iar participarea la conferinţă va fi gratuită, nu se vor asigura masa de pranz, deplasarea la Bucureşti sau cazarea participanţilor, acestea fiind în responsabilitatea participanţilor/ organizaţiilor invitate.

Ca urmare a parteneriatului CRIPS cu Colegiul Asistenţilor Sociali din România, în urma participarii la conferinţă, asistentii sociali membri CNASR vor primi un număr de 2 credite; în acest scop vă rugam să menţionati în formularul de înscriere dacă aveţi calitatea de membru CNASR.

Participarea la eveniment este posibilă pe baza completării şi transmiterii formularului de înscriere la adresa de email crips1@crips.ro sau prin fax 021 225 00 84, până cel tarziu joi 15 iunie 2017.

Formularul îl gasiti aici: http://www.crips.ro/…/formular_individual_inscriere_conf_20…

Pentru informaţii suplimentare - vă rugăm sa ne scrieţi la adresa crips1@crips.ro sau să ne sunati la tel/fax 021 225 00 84.

În numele echipei de organizare a evenimentului, vă mulţumim pentru interes şi vă asteptam cu drag!

Domenii de studii

sociologie
resurse-umane
antropologie
asistenta-sociala