Concurs foto-sociologic cu premii pentru liceeni organizat de Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, Universitatea din Bucuresti

Ești elevă sau elev în clasa a X-a, a XI-a sau a XII-a? Ai avut sau vei avea un curs de sociologie sau de științe sociale în liceul tău? Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, Universitatea din Bucuresti (sas.unibuc.ro) te invită la un concurs foto-sociologic: fă o fotografie sau un colaj fotografic care să spună ceva despre societatea în care trăiești și trimite-ne-o împreună cu un scurt comentariu, de maximum o pagină. Ce ilustrează fotografia ta? Ce ne arată despre comunitățile de azi și societatea în care trăim?

Așteptăm fotografia și comentariul, împreună cu câteva detalii despre tine, pe adresa: concurs@sas.unibuc.ro.

Precizează-ne în mesaj: numele, prenumele, liceul, specializarea, anul și numele profesoarei sau profesorului de sociologie (dacă e cazul sau de filosofie/psihologie/engleza/fraceza)

Cine poate participa? Sunt invitați să participe elevii și elevele de liceu de la clasele a X-a, a XI-a si a XII-a, indiferent de profil (uman, socio-uman, real).

Termen limitǎ: 1 iunie 2016.

Premiile?
Marele premiu: Caşti BEATS by Dr. Dre, SOLO 2
Menţiuni: 3 acumulatori externi.

concurs.png

Domenii de studii

sociologie
resurse-umane
antropologie
asistenta-sociala