Cercel Cristina

cristinace2.png

Locul de muncă actual: Fundaţia “Leonardo Murialdo”
Domeniul: Educație / Asistență socială
Postul: Pedagog social, asistent social
Liceul absolvit: Liceul teoretic “Mihai Eminescu”, Călăraşi.
Promoţia: 2006-2010


e-mail: cristinaelenacercel@yahoo.com

Am terminat liceul teoretic „Mihai Eminescu” din Călăraşi, profilul socio-uman. Am pornit hotărâtă pe drumul spre Bucureşti, fiind admisă la Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti. Deja mă imaginam îmbrăcată în roba specifică magistraţilor, împărţind dreptate în stânga şi în dreapta. S-a dovedit mai târziu că nu acesta era drumul meu, astfel că atunci când eram anul III la Facultatea de Drept, am decis să urmez cursurile Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială, specializarea asistenţă socială. Am întâlnit oameni deosebiţi, calzi, prietenoşi şi adevăraţi profesionişti, care m-au îndrumat şi au ajutat la maturizarea mea şi care m-au ajutat să mă cunosc. Am realizat că să cunoşti legile ţării şi să le pui în aplicare nu este suficient, că e nevoie de implicare totală atunci când ajuţi beneficiarii.
Lucrarea mea de licenţă s-a bazat pe modificările din serviciul de probaţiune ce au survenit odată cu schimbarea Codului Penal din februarie 2014. Fiind dornică de aprofundare a acestui serviciu, am intrat la masterul de Probaţiune, din cadrul Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială, unde sunt studentă în prezent.
Pentru că întotdeauna mi-a plăcut să mă cunosc pe mine în diferite ipostaze, atunci când am aflat că Fundaţia Leonardo Murialdo angajează pedagogi pentru lucrul cu copiii, am zis că merită să încerc, astfel că în prezent sunt pedagog la centrul de zi Nadino din cadrul fundaţiei şi în fiecare zi mă bucur de ceea ce îmi oferă această oportunitate.

Domenii de studii

sociologie
resurse-umane
antropologie
asistenta-sociala