A 7a ediție a Conferinței internaționale de cercetare a economiei sociale CIRIEC 2019

A 7a ediție a Conferinței internaționale de cercetare a economiei sociale CIRIEC 2019 cu tema Economia socială și solidară: Spre un nou sistem economic

va avea loc la București, în perioada 6 – 8 iunie 2019, pentru prima dată într-o țară din Europa Centrală și de Est. Tematica coferinței este deosebit de relevantă pentru provocările momentului atât la nivel internațional în contextul Agendei 2030 a ONU pentru dezvoltare durabilă cât și al provocărilor cu care se confruntă Uniunea Europeană a cărei Președinție România o deține în perioada evenimentului. Peste 250 de lucrări de cercetare cu o tematica bogata au fost înregistrate de peste 440 de cercetători din 54 de state de pe toate continentele. Si-au confirmat prezența un numar important de reprezentanți ai unor instituții interguvernamentale ca Organizația Internațională a Muncii OIM, Centrul de cercetare pentru Dezvoltare Socială al ONU și europene Comitetul Economic și Social European și Comisia Europeană. Va fi de asemenea prezent Președintele Internațional Cooperative Alliance Ariel Guarco.

Conferința este organizată de Centre International de Recherches et d’Information sur l’Economie Publique, Sociale et Coopérative în colaborare cu afiliatul său din România Asociaţia Laboratorul de Solidaritate și partenerii locali Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială și Universitatea Naţională de Ştiinţe Politice şi Administrative, Facultatea de Management și Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

Detalii despre evenimente pe pagina web a conferintei

http://www.solidaritate.eu/index.php/ciriec-2019/general-information/

Persoanele interesate se pot inscrie pana pe 26 mai la urmatoarea adresa

http://www.solidaritate.eu/index.php/ciriec-2019/registration/

Domenii de studii

sociologie
resurse-umane
antropologie
asistenta-sociala