Cursuri gratuite certificare GOOGLE – un HUB digital pentru universitate, o experiență americană pentru studenți

JA Romania și Google oferă 10 Ateliere Digitale HUB complet echipate pentru 10 universități din țară, dacă studenții acestora participă la cursul de marketing și antreprenoriat online realizat pentru ei. La finalizarea cursului, studenții primesc o certificare Google, recunoscută de IAB Europe. În plus, pot câștiga călătorii educaționale la New York, cu toate costurile incluse.

Fiecare Atelier – HUB Digital include calculatoare, conexiune la internet asigurată pentru un an, mobilier, birotică etc. În anul 2017 specialiști Google vor colabora cu studenții din Atelierele-HUB create pentru dezvoltarea competențelor digitale și antreprenoriale.

Cursul Atelierul Digital, disponibil la http://atelieruldigital.jaromania.org include 23 de module accesibile gratuit studenților din orice an și de la orice specializare.

Cursul online rămâne deschis pe parcursul anului universitar. Cursul Atelierul Digital poate fi accesat folosind linkul dedicat Universității disponibil pe site-ul competiției aici. Regulamentul Cursului Atelierului Digital,poate fi accesat aici.

 

Domenii de studii

sociologie
resurse-umane
antropologie
asistenta-sociala