Școala de Vară Grupuri de Risc și Servicii Sociale de Suport, ediția 2023.

Asociația Carusel și Universitatea din București, Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială (UB-SAS) organizează în perioada 23 - 29 iulie 2023, Eforie Nord, cea de-a douăsprezecea ediție a Școlii de Vară.

Acest eveniment este realizat în parteneriat cu programul de master Grupuri de Risc și Servicii Sociale de Suport (UB-SAS). Sponsorul principal este Kaufland România.

Sunt așteptați să ia parte la acest eveniment cei care studiază următoarele domenii: sociologie, asistenţă socială, psihologie, medicină, mediu, dar şi din alte domenii precum: ştiințe politice, jurnalism, comunicare, administrație publică, drept, biologie, chimie, teologie, limbi străine etc.

Școala de Vară 2023 își propune să contribuie direct la o mai bună înțelegere a fenomenelor sociale actuale, provocărilor legate de mediu și la generarea unui răspuns proactiv cu privire la dezastre.

          Pentru înscriere în vederea selecției celor care urmează să participe la eveniment, vă rugăm să completați formularul electronic disponibil aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSci3A15pc8sGLdMldw4yaGAzK7hp8suPD2dJvEz733FbN-u0w/viewform?usp=pp_url

Scoala de Vara 2023 Carusel - FSAS

Domenii de studii

sociologie
resurse-umane
antropologie
asistenta-sociala