Profile studenti Erasmus

andreeatu2.jpg

Andreea Tudor

"Cu siguranta cea mai frumoasa perioada din anii mei de studentie este reprezentata de experienta mea Erasmus din care am invatat ca poti invinge o multitudine de obstacole atunci cand stii ceea ce iti doresti cu adevarat.

citeste mai mult
danaob2.JPG

Dana Obrinteschi

Masteratul “Mediere interculturala si politici de migratie” pe care il studiez la Universitatea din Coruna, Spania, starneste interesul multor studenti internationali.

citeste mai mult
dianaaio2.JPG

Diana-Alexandra Ionescu

Din aceasta experienta mi-a placut faptul ca oamenii sunt sociabili, am facut cunostinta cu un alt sistem de invatamant care mi-a placut extraordinar de mult, am vazut locuri minunate si de asemenea m-am putut bucura din plin de tot ce inseamna "iarna".

citeste mai mult
laviniach2.jpg

Lavinia Chirică

Ar fi imposibil să adun în câteva rânduri toate avantajele pe care faptul de a fi student în străinătate ți le poate oferi. Însă dacă ar fi să povestesc cuiva despre experiența mea în Suedia, cu siguranță aș începe spunând că fiecare pas pe care l-am făcut în afara zonei de confort m-a ajutat să mă dezvolt, efectiv.

citeste mai mult
madaliname2.png

Madalina Mezaros

Semestrul acesta studiez in Lund, Suedia. Mediul academic este informal, accentul este pus pe studiul individual, iar conceptele sociologice sunt mereu ilustrate prin exemple concrete, din realitate.

citeste mai mult
nicoletapa2.JPG

Nicoleta Păun

Este perioada de care sigur imi voi aminti toata viata. Studiez la Universitatea Jean Moulin Lyon 3, in orasul Lyon (Franta).

citeste mai mult
elenapo2.jpg

Popovici Elena Alexandra

Experienta Erasmus s-a petrecut in intervalul 1 aprilie 2015- 1 august 2015, in cadrul Universitatii Gazda Europa Viadrina Universitat, Frankfurt (Oder), din Germania.

citeste mai mult
flaviavi2.png

Vilsan Flavia Florina

Mediul internațional pe care un stagiu Erasmus îl oferă mi-a placut în mod deosebit și cred ca o astfel de experiență este binevenită fiecărui student.

citeste mai mult
image3.PNG

Diana Ionescu

"Timp de aproximativ 6 luni, a doua mea casa a devenit orasul Umeå din Suedia. Studiez prin intermediul Bursei Erasmus la Umeå University, cu scopul de a-mi aprofunda abilitatile de viitor asistent social.

citeste mai mult

Domenii de studii

sociologie
resurse-umane
antropologie
asistenta-sociala