Clubul de Dezbateri al Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială

Ce au in comun Lee Lacocca (CEO, Chrysler Corporation), Arianna Huffington (Huffington Post), Barrack Obama si Martin Harris (actualul ambasador al Marii Britanii in Romania)?

In mod evident, notorietatea datorata unei ascensiuni profesionale remarcabile. Si inca ceva: cu totii au fost campioni la dezbateri in studentie.

Martin Harris, fost presedinte al Cambridge (Debating) Union, afirma intr-un discurs recent:
“Dezbaterile m-au invatat in scoala si universitate sa am incredere sa imi exprim parerile, sa imi inving frica de a vorbi in public, sa construiesc un argument, sa-l apar si apoi sa analizez critic argumentul opus. Dezbaterile reprezinta pentru mine cea mai buna pregatire pentru o cariera in politica, diplomatie, business, leadership in orice domeniu”

Este timpul ca si Universitatea din Bucuresti sa se alature grupului de universitati de elita cu traditie in dezbateri. Si nu pentru prima oara, Facultatea de Sociologie isi va asuma rolul de pioner in acest sens.

Duminica 17 martie 2013 incepand cu ora 16:00 va avea loc in Amfiteatrul 201- Finala Campionatului de Dezbateri pentru Studenti “Bucharest Universities Debating Cup 2013” - eveniment ce va marca si lansarea oficiala a Clubului de Dezbateri al Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala.


Ii invitam pe toti cei care isi doresc sa isi infranga teama de a vorbi in public, pe cei care isi doresc sa invete sa gandeasca critic, pe cei care isi doresc sa invete sa argumenteze si pe cei doar curiosi de ce inseamna sa fie alaturi de conducerea Facultatii, de asociatia studentilor si de partenerii de la ARDOR Muntenia la acest eveniment de lansare.

Celor pasionati sau doar curiosi le recomandam cu caldura sa asiste si la restul rundelor de dezbateri din cadrul Campionatului de Dezbateri pentru Studenti - care vor fi gazduite de facultatea noastra pe parcursul zilelor de 16 si 17 martie. Detalii suplimentare despre competitie si programul exact il puteti gasi la adresa http://bucharestcup.wordpress.com/

Domenii de studii

sociologie
resurse-umane
antropologie
asistenta-sociala