CIVIS

Puteți aplica la BIP-uri CIVIS până pe 28 aprilie

Alianța CIVIS a deschis înscrierile la 20 de cursuri cu predare mixtă (online și cu o scurtă mobilitate, nu mai mult de patru zile). Pentru mobilitățile din cadrul BIP-urilor, puteți aplica pentru o bursă ERASMUS+. Sunt cursuri deschise pentru toate programele (licență, master și doctorat).

În cadrul BIP-urilor puteți lucra alături de studenți ai altor zece facultăți din UE, lucru care va facilita procesul de învățare prin diversitatea exemplelor discutate. Mai mult, aveți ocazia să experimentați o mobilitate ERASMUS+ scurtă. 

Toate BIP-urile disponibile sunt prezentate pe scurt aici. Dacă aveți nevoie de sprijin sau aveți întrebări, vă rugăm să vă adresați Irinei Zamfirescu (fie în Microsoft Teams, fie pe adresa irina.zamfirescu@unibuc.ro).

Pentru pagina CIVIS pe care sunt prezentate integral toate programele, vă rugăm să accesați acest link: https://civis.eu/en/learn/civis-courses

 

Este deschisă înscrierea pentru mobilități ERASMUS + CIVIS:

     Puteți aplica până pe 29 martie (ora 13.00) pentru mobilități ERASMUS+, prin programul CIVIS. Puteți aplica exclusiv pentru una dintre cele zece universități care se află în alianța CIVIS (lista universităților este în linkul de mai jos).

     Pentru informații cu privire la conținutul dosarului, comisia de evaluare și întreaga procedură de aplicare, accesați documentul de aici.

 

Cursuri CIVIS deschise in Februarie

Workshopuri CIVIS pentru doctoranzi

Cursuri intensive CIVIS

Cursuri deschise CIVIS

Până pe 31 martie 2023 – înscrieri deschise pentru două micro-programe CIVIS

Prin programul CIVIS puteți învăța/perfecționa o limbă străină gratuit!

22 de cursuri hibrid (online și mobilități) deschise pentru înscrieri până pe 28 februarie

CIVIS: conferință internațională studii urbane - Making visible the invisible

5 webinarii dedicate studiilor de gen

 

Oportunități de mobilitate pentru studenți

CIVIS a lansat noi oportunități de mobilitate prin intermediul celei mai recente serii de Blended Intensive Programmes (BIPs) și îi invită studenții Universității din București să le descopere și să se înscrie.

Pentru că unele dintre BIPs se adresează în mod specific domeniului facultății dvs. vă adresăm rugămintea de a-l promova cât mai eficient în rândul studenților pe toate canalele posibile, pentru a ne asigura că aceștia beneficiază din plin de noile oportunități CIVIS.

Înscrierile pentru această nouă serie de programe se desfășoară până la 30 noiembrie 2022, iar aplicațiile se pot depune pe platforma de mobilități CIVIS, accesibilă prin intermediul catalogului programelor, disponibil aici.

Cele mai importante date despre cursurile care se adresează în mod specific domeniului facultății dvs. pot fi consultate mai jos:

 

 

 

Jurnal de student CIVIS

Postari sm ub facultati jurnal

jurnaldestudentcivis-square.jpg

 

Cursuri UB din lista CIVIS disponibile online.

 

Studenții UB, invitați să se înscrie la microprogramele Global Awareness și Civic Engagement, organizate de Universitatea din București în parteneriat cu Universitatea din Tübingen și Universitatea Autonomă din Madrid, sub egida CIVIS

 

Concurs de fotografie!

Avem printre voi pasionați de fotografie?

Acceptați provocarea lansată de CIVIS, The European Civic University, înscrieți-vă la concursul 𝐇𝐎𝐖 𝐈 𝐒𝐄𝐄 𝐌𝐘 𝐂𝐀𝐌𝐏𝐔𝐒? și fotografiile voastre pot fi subiectul unei expoziții internaționale.

https://unibuc.ro/civis-lanseaza-competitia-de-fotografii-how-i-see-my-campus/

concurs-foto.jpg

Domenii de studii

sociologie
resurse-umane
antropologie
asistenta-sociala