Scoala de vara 2018. „Grupuri de Risc şi Servicii Sociale de Suport. Dreptul la nediscriminare”

Duminică, 08 iulie 2018, își deschide porțile, în stațiunea Eforie Nord, cea de-a X-a ediție a Școlii de Vară „Grupuri de Risc şi Servicii Sociale de Suport. Dreptul la nediscriminare”. 

 poza-scoala-de-vara-2018-aniversare.jpg

 

Evenimentul este organizat de Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială (SAS), programul de master Grupuri de Risc şi Servicii Sociale de Suport, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) şi Asociaţia Carusel, în parteneriat cu Agenţia Naţională Antidrog (ANA) și Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România (CNASR). 

Timp de o săptămâna, studenți și masteranzi din domenii precum asistență socială, sociologie, medicină, farmacie, științe politice, filosofie, psihologie, economie etc. vor participa la ateliere cu privire la drepturile omului, consum de droguri, sex comercial, consiliere pre- și post-test HIV și testare HIV, furnizare de servicii sociale adresate grupurilor de risc, cadrul legislativ și politici din domeniul drogurilor, feminism, LGBTQI+, procesul legiferării, discriminare și politici anti-discriminare din România. Sesiunile vor fi susținute de către cadre didactice, experți în domeniul drepturilor omului și nediscriminării și activiști în domeniul social.

 Mai multe detalii, inclusiv formularul de înscriere pentru selecție, găsiți aici.

Domenii de studii

sociologie
resurse-umane
antropologie
asistenta-sociala