Iulia Păun (ex Dragomir)

Locul de munca actual: IKEA Purchasing Services (România)
Domeniul: Comunicare
Postul: Communication Business Partner Purchasing Operations Area South East Europe
Liceul absolvit: Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, Câmpina;
Promoţia: 1999-2003

Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Specilizarea ”Organizații” 2003-2007
Master in Resurse Umane, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială 2007-2009
e-mail: diulia.dragomir@gmail.com

Am urmat facultatea de Sociologie, specializarea Organizații și am continuat cu un Master în Resurse Umane. Ori de câte ori povestesc despre acea perioadă mă cuprinde melancolia J. Dacă aș putea da timpul înapoi, aș alege aceași facultate fără ezitare. Oamenii pe care i-am întâlnit (atât profesori cât și colegi), proiectele în care am fost implicate și nu în ultimul timp curricula m-au conturat ca om. Facultatea de Sociologie este una care îți oferă foarte multe oportunități atât in timpul cât și după terminarea ei.
În 2006 am aplicat pentru o bursă ERASMUS și am fost acceptată. A fost o perioada intensă de 4 luni, un eye – opener, minunată prin tot ce am trait acolo. Pe lângă diverse proiecte mici în care m-am implicat, am fost timp de 4 ani membră a ONG-ului Team Work, în cadrul facultății. Munca de voluntar în departamentul ”Resurse Umane” a fost foarte utilă!
De aproape 7 ani lucrez în cadrul companiei IKEA unde am pus bazele departamentului de Comunicare Internă din cadrul companiei schimbat până acum 3 poziții, călătoresc intens și trebuie să spun că este o organizație care te dezvoltă foarte mult prin tot ceea ce face: modul în care ești implicat în business, responsabilitatea pe care ți-o dă, suportul oferit, provocările pe care le primești, proiectele în care lucrezi, oamenii cu care interacționezi zi de zi și nu în ultimul rând valorile și cultura companiei.
Toate evenimentele, acțiunile, proiectele și oamenii pe care i-am întâlnit din facultate până în prezent, au reprezentat o piesă de puzzle din viața mea. Și ceea este minunat este că puzzle-ul mai are câteva piese lipsa J !

Domenii de studii

sociologie
resurse-umane
antropologie
asistenta-sociala