Why legalize?

Reţeaua Română de Reducere a Riscurilor (RHRN) organizează conferinţa publică ce are ca temă principală creșterea vizibilității dezbaterii în privinţa politicilor pe droguri în România.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Centrul de Cercetare şi Inovaţie în Servicii Sociale, Hungarian Civil Liberty Union (HCLU) şi Law Enforcement Against Prohibition (LEAP) şi vine în continuarea activităților de advocacy pentru modificarea legislației actuale pe droguri, care a fost inițiată prin dezbaterea de la Camera Deputaților din 26 februarie 2010.

Informații eveniment

Organizator: Romanian Harm Reduction Network Partener: Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială Data: 7 octombrie 2010, ora 18,00 Adresa: Schitu Măgureanu, nr. 9 (lângă Parcul Cișmigiu) Titlu: Why Legalize? Tip eveniment: Public Lecture Vorbitor: Jack A. Cole / Former US undercover narcotics officer advocates for legalization.

LEAP este o organizație înființată de foști polițiști, procurori şi judecători ce consideră că abordarea actuală în gestionarea fenomenului drogurilor, şi anume prohibiția, este una greșită, ce a dus la pierderi de vieți omenești şi risipa de fonduri fără atingerea obiectivul stabilit - reducerea traficului şi consumului de droguri.

Jack Cole este fost ofițer de poliţie timp de 26 de ani, dintre care 14 ani în cadrul poliţiei din New Jersey, Boston şi New York (Biroul narcotice), fiind implicat în operațiuni de combatere a rețelelor de traficanți de droguri.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să ne contactaţi la următoarele date de contact: office.rhrn@gmail.com sau la numerele de telefon: 0724 051 189 (Ioana Tomuş) sau 0733 987 506 (Valentin Simionov).

Detalii despre eveniment pe: http://whylegalize.wordpress.com/.


Vă aşteptăm!

Domenii de studii

sociologie
resurse-umane
antropologie
asistenta-sociala