Job Club – informare, orientare vocaţională şi consiliere profesională – Alege inteligent! Dă start carierei tale!

Job Club – informare, orientare vocaţională şi consiliere profesională – Alege inteligent! Dă start carierei tale!
Moto: „A alege o ocupaţie înseamnă a alege un mod de a-ţi implementa imaginea de sine, de a-ţi actualiza potenţialul şi a-ţi construi proiectul existenţial” (Donald Super)

Job Club reprezintă o iniţiativă ce îşi propune ca obiectiv sporirea angajabilităţii studenţilor şi masteranzilor FSAS, prin facilitarea tranziţiei de la educaţia academică la o traiectorie profesională adecvată calificării obţinute.

Strategia de comunicare se bazează pe interacţiune directă şi este centrată pe client, deci personalizată în funcţie de profilul de interese, aşteptări şi abilităţi ale beneficiarului (student sau masterand). Consilierul vocaţional îşi sprijină clientul pentru o auto-evaluare riguroasă, bazată pe o multitudine de teste psihologice (de motivaţie, personalitate, inteligenţe multiple, creativitate, stiluri de învăţare etc.). Testarea psihologică este completată de indicii pentru căutarea posturilor de muncă, de strategii de identificare a stagiilor, colaborărilor sau programelor de master cele mai potrivite în raport cu priorităţile beneficiarului. Alte sugestii vizează redactarea şi depunerea CV-ului, iar exerciţiile practice vor releva conduita recomandată la interviul de selecţie şi tehnici de promovare cât mai performantă în această situaţie.

Vrei să descoperi mai multe despre tine şi să-ţi maximizezi şansele de succes profesional în viitor? Te sprijinim cu grijă şi profesionalism! Job Club este deschis în fiecare joi, în intervalul 12-14, locaţie: Panduri, demisol (lângă Lab. Eye Tracker şi Club Social). Suport online şi detalii despre program puteţi obţine la: mara.stan@sas.unibuc.ro.

poster-job-club.png

Domenii de studii

sociologie
resurse-umane
antropologie
asistenta-sociala