Informații noi privind cazarea

Informații noi privind cazarea în campusul UB!

 

Calendar cazari

Cerere de cazare 2022-2023 (pdf)

Cerere de cazare 2022-2023 (doc)

În perioada 5 - 20 septembrie 2022, cererile pentru cazarea în căminele Universității din București - Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, vor fi depuse online la adresa: cazare.as-sas.ro

 

Foarte important: platforma online va deveni activă pe data de 5 septembrie 2022!!!

(Vă rugăm să respectați intervalul, doar în acest interval se activează link-ul.)

Platforma se va inchide pe data de 18.09.2022 ora 23:59. Vă rugăm să depuneți documentele până la această dată.

 

Componența Comisiei de cazare:

Prodecan Claudia Constantinescu - Președinte (e-mail: claudia.constantinescu@unibuc.ro)

Student Alexandra Ivașc - membru (e-mail: ivasc@as-sas.ro; tel.: 0753 482 646)

Student Mihai Ene - membru

Student Maria Moisa - membru

Student Angelica Nițulescu - membru

Student Denisa Chiriac - membru

Student: Leia Diaconescu – membru

 

Metodologia de cazare în căminele Universității din București:

https://unibuc.ro/wp-content/uploads/2019/07/Metodologie-privind-cazarea-in-caminele-Universitatii-din-Bucuresti.pdf

 

În cazul studenților care au fost cazați în căminele Universității și în anul universitar anterior, pentru justificarea continuității, aceștia vor încărca pe platformă o fotografie cu legitimația/contractul de cămin. În cazul în care aceștia nu vor încărca legitimația, continuitatea menționată nu va fi luată în considerare.

 

Programul de funcționare al Comisiei de Cazare

În scopul eficientizării procedurii de finalizare a cazării în campusul UB, ridicarea cererilor se va face exclusiv online.

Lista cu repartizarea studenților în cămine va fi afișată pe website-ul FSAS în perioada ce urmează a fi anunțată la rubrica “CALENDARUL CAZĂRII STUDENȚILOR - An universitar 2022-2023”

 

Solicitările pentru ridicarea cererilor de cazare se vor transmite comisiei pe adresa de email: cazari@sas.unibuc.ro, menționând:

1.Nume

2. Prenume

3. Program de studiu

4. An de studiu

5. Căminul în care ați fost repartizați.

 

Camera în care a fost repartizat fiecare student va fi comunicată prin e-mail acestuia.

Ulterior, în urma solicitărilor primite de la studenți (ex: Da, doresc să ridic cererea de cazare/Nu, nu doresc să ridic cererea de cazare), fiecare cerere semnată și ștampilată va fi transmisa prin e-mail acestora. 

 

Această solicitare reprezintă confirmarea studentilor pentru cazarea în căminele UB, urmând ca aceștia sa se prezinte la cămine pentru cazarea efectivă așa cum este menționat în noul calendar de cazare.

Studenții care nu sunt mulțumiți cu locul repartizat și își doresc distribuirea în primele trei opțiuni, vor accesa contul creat pe platforma cazare.as-sas.ro și vor selecta butonul pentru trimiterea unei CERERI DE AȘTEPTARE, urmând ca în cea de-a doua etapă să fie repartizați fie în același loc, fie într-una dintre primele trei opțiuni. 

 

Studenții care nu au obținut un loc de cazare în prima etapă și își doresc să aplice în continuare, vor accesa contul creat pe platforma cazare.as-sas.ro și vor selecta butonul pentru trimiterea unei CERERI DE REDISTRIBUIRE, urmând ca în cea de-a doua etapă să aibă posibilitatea să obțină un loc de cazare. 

 

Studenții care, din motive justificate își doresc o audiență, pentru a discuta cu Președintele Comisiei de Cazare FSAS, trebuie să trimită o solicitare prin e-mail la adresa: cazari@sas.unibuc.ro. Solicitarea este necesara pentru a fi programați, astfel încât interacțiunea să se desfășoare în condiții optime de siguranță.

 
Studenții care nu obțin un loc de cazare nici în cea de-a doua etapă, trebuie să se adreseze Comisiei Centrale de Cazare pentru a le fi soluționate cererile.

 

Informațiile noi vor fi postate pe website la această rubrică. Va rugam sa consultați constant website-ul FSAS.

Domenii de studii

sociologie
resurse-umane
antropologie
asistenta-sociala