Managementul resurselor umane

SCURTĂ PREZENTARE:

Misiune: Masterul de Managementul Resurselor Umane îşi propune formarea de specialişti în resurse umane, care prin intermediul programului să îşi dezvolte competenţe profesionale necesare atât în organizaţii private, cât şi publice.


Viziune: Suntem preocupati de dezvoltarea continua a acestui program, astfel incat sa ne situam intotdeauna in primele locuri in randul scolilor care ofera programe similare in Romania (cel mai bine cotat program de catre angajatori şi cel mai solicitat de catre candidaţi). Obiectivul nostru este acela de a atrage si intari colaborarea cu profesionisti de valoare, cu o contributie recunoascuta pe piata muncii din Romania, care sa sustina cursurile oferite in cadrul Masterului.

Istoric: Programul de Master în Resurse Umane şi funcţionează din anul 2004 sub forma de învăţământ de zi.Programul are deja patru promoţii de absolvenţi integraţi cu succes pe piaţa muncii. Pentru a menţine o calitate ridicată a programului (un grup de cursanţi nu foarte numeros, care să permită interactiune si comunicare adecvate) şi pentru a ne adapta la programul de lucru diferenţiat al cursanţilor, seriile mai mari de 40 de cursanti sunt împărţite în două grupe (conform opţiunilor cursanţilor), una cu ore în cursul săptămânii (de obicei după ora 18,00) şi alta cu orele concentrate în weekend, în zilele de sâmbătă.

Precizări privind eseul de admitere: tema eseului şi bibliografia acestuia sunt la alegerea candidatului, cu condiţia să aparţină domeniului HR.

 

CURSURI:

Semestrul I

Semestrul II
Teorii sociologice; Metode si tehnici de cercetare sociologica
Fundamente ale managementului resurselor umane
Testare si evaluare psihologica
Instruire si educatie in Romania
Managementul schimbarii
Perspective asupra organizatiilor si retelelor organizationale
Recrutare
Egalitate la angajare și la locul de muncă
Dreptul muncii
Semestrul III Semestrul IV
Cercetare sociologică avansată
Management strategic
Relatii industriale si negocierea conflictelor
Noțiuni financiare și politici salariale
Managementul performantei
Internship într-o organizație
Elaborare proiect de cercetare

PROFESORI:

Prof. dr. Marian Preda, Prof. dr. Cosima Rughinis, Conf. dr. Gabriel Matauan, Lector dr. Mara Stan, Lector dr. Alexandra Rusu, Lector dr. Fecioru Elena, Lector dr. Raluca Contanu, lector dr. Daniela Visoianu, Lector dr. Asztalos Csaba

SITE MASTER:

https://resurseumanesociologie.wordpress.com/

Domenii de studii

sociologie
resurse-umane
antropologie
asistenta-sociala