Ghid pentru redactarea lucrarilor de licenta in Domeniul Sociologie

FSAS_Redactarea_lucrarii_de_licenta.pdfFSAS_Redactarea_lucrarii_de_licenta.pdfFSAS_Redactarea_lucrarii_de_licenta.pdf

Ghid pentru redactarea lucrarilor de licenta in Domeniul Asistenta Sociala

Ghid_de_elaborare_a_unei_lucrari_de_licenta_in_asistenta_sociala_UB-FSAS.pdfGhid_de_elaborare_a_unei_lucrari_de_licenta_in_asistenta_sociala_UB-FSAS.pdfGhid_de_elaborare_a_unei_lucrari_de_licenta_in_asistenta_sociala_UB-FSAS.pdf

Soft pentru detectarea plagiatului


Va anuntam ca la Biblioteca Facultatii a fost instalat pe doua calculatoare un soft pentru detectarea plagiatului - Plagiarism Detector. Studentii isi pot verifica lucrarile (referate, eseuri, proiecte, lucrari de licenta, lucrari de dizertatie, lucrari de doctorat, etc.) in format .doc sau .docx. Lucrarile in format .pdf sunt verificate doar daca nu sunt protejate.

Pentru o demonstratie privind folosirea softului puteti accesa linkul acesta. Studentii care doresc pot descarca versiunea demo a softului de la acelasi link. Aceasta versiune are optiuni limitate in privinta numarului de documente care pot fi verificate.

Sunt admise lucrari cu un maxim de 5% plagiat, daca in urma verificarii de catre profesor rezulta ca paragrafele identificate ca fiind plagiate includ aspecte cunoscute si care sunt gasite in mod curent de motoarele de cautare (precum titluri de legi, titluri de carti, denumiri de insitutii, etc.).

Important